Kedves Látogató!

Jó döntést hoztál, ha erre az oldalra jutottál!

Valószínűleg az, az angol mondás vezérelt, miszerint "egy uncia megelőzés felér egy fontnyi kúrával". Ennek alapján minden esélyed megvan arra, hogy lakásod, házad, irodád beázási vagy penészedési problémája komoly szakmai háttérrel rendelkező csapat kezébe kerül. Erre teljes körű személyi és technikai feltételeink rendelkezésre állnak.

Személyi feltételek: (a csapat tagjai)

Moro Tibor villamosmérnök. Közel 20 éves tapasztalat az infravörös termovíziós mérési technikában. Elektromos, csatornázási és építési problémák vizsgálatának tömkelege áll a háta mögött.

Tibor munka közben!

Tibor mér!

Pap János épületszigetelő szakmérnök, épületfizikai és anyagtani szakértő, közel 25 éves szakmai háttérrel (építőipari tervezés, szakértés, kivitelezés, forgalmazás), kiemelkedő referenciákkal.

János munka közben!

János vizsgál!

Technológiai feltételek:

Országosan egyedül rendelkezünk a legnagyobb érzékenységű infravörös termovíziós készülékkel, amely a nedvesedési és penészedési problémák eredetétét roncsolás-, és bontásmentesen kimutatja.

Egyedülállóan rendelkezünk azzal a vizsgálati software-rel, amely a termovíziós felvételek alapján képes a megfelelő szerkezeti nedvességgel kapcsolatos információkat számunkra megadni.

Természetesen rendelkezünk a mérésekhez szükséges összes további eszközzel (tapintóhőmérő, relatív légnedvesség-tartalom mérő, stb.), valamint a kommunikációhoz szükséges infrasruktúrával.

A csapatmunka további feltétele az, hogy szakértőtársaink konzultációs lehetőségét is igénybe tudjuk venni a feladatok megoldásához. Ehhez a legtöbb magyar és külföldi szigetelőanyag-gyártó és forgalmazó szakértői bázisa is rendelkezésünkre áll.

További eredményekben gazdag "surf-özést" kívánok honlapunkon!

Pap János
Épületszigetelő szakmérnök
Épületszigetelési szakértő
Épületfizikai szakértő
Anyagtani szakértő